Lokaal 7a verwijst naar de plek waar ik mijn (grafisch) ontwerpbureau begon – ruim 15 jaar geleden drie-hoog-achter op 7a. Ik zet wensen en gedachten van mijn klanten om in het gewenste eindresultaat. Ik neem diverse projecten aan; van huisstijl ontwikkeling tot website, van publicatie tot projecten.

Ontwerpen kan wat mij betreft om meer gaan dan grafisch ontwerp. Zo geef ik ook graag vorm aan organisaties, projectorganisatie, projecten. Lees en zie meer hierover hier. Grafisch ontwerp van drukwerk en digitale uitingen zijn je visitekaartje. Ze moeten aantrekkelijk zijn en helder. Mensen vormen zich er een beeld mee van wat je te bieden hebt. Daar help ik graag bij. De lat ligt hoog, elk ontwerp komt in samenspraak tot stand. Zo ontstaat er een eindproduct, waarbij je terugziet wat je altijd al voor ogen had. Of het nu gaat om een boek, logo, flyer, poster, visitekaartje, facebookheader nieuwsbrief of website.

Kosten
Na een eerste korte kennismaking bekijken we op welke onderdelen ik een voorstel uitbreng. Na akkoord ga ik aan het werk, op basis van de input die ik krijg. Ik laat vervolgens twee of drie richtingen/ontwerpen zien. We stellen bij, combineren en bekijken om het logo en de stijl daarna af te maken. Op dit punt komen er ook visitekaartjes en kan de website en herkenbaarheid in social media opgepakt worden.
Ik werk op basis van een door mij opgestelde en door jou goedgekeurde offerte met daarin een projectprijs.

Kijk ook eens bij
De samenwerking met anderen zorgt ervoor dat ik een project van concept tot uitvoering kan aannemen, begeleiden en succesvol afronden. Een fotograaf nodig voor social media portretten? Een tekstschrijver met verstand van zaken? Custom made app? Ik stel graag de mensen aan u voor met wie ik samenwerk.

Andersoortige projecten? Ook zeer welkom! Lees er meer over of neem contact op!