Ik ontwerp voor verschillende media, waar mogelijk tot en met drukwerkveredeling. Ook boeken maak ik graag, niks fijner dan de geur van vers drukwerk.

Huisstijl
Een nieuw bedrijf is spannend. Of wanneer je als ondernemer toe bent aan een nieuwe stap. In die gevallen denk je na over je uitstraling, wie je bent, hoe je gezien wilt worden. Je hebt waarschijnlijk een richting, in vorm – kleur – uitstraling: daar moet nog handen en voeten aan gegeven worden. Ga je terugzien wat je voor ogen had? Om dat voor elkaar te krijgen, daar zit mijn plezier! Ik vind het belangrijk je je herkent in het kaartje dat je uitdeelt, en dat je trots bent op wat je communiceert.

Voor het drukken heb ik verschillende mogelijkheden en contacten in binnen- en buitenland zodat er met en voor ieder budget iets moois te maken is.

Lees hier meer over mijn werkwijze of online toepassingen.

Publicaties

Ik hou erg van lezen, boeken, plaatjes en maken. Die vier gecombineerd zorgen ervoor dat ik het vormgeven boeken en publicaties erg graag doe. Een publicatie maak je met elkaar: tekstschrijvers, (eind)redactie, auteur, uitgever, fotograaf, illustrator – allemaal mogelijke betrokkenen. Als ontwerper ben ik graag betrokken om te adviseren bij keuze van het papier, bindwijze, afwerking – en het ontwerp en uitvoering van de opmaak en drukwerkbegeleiding.
Het is een spannend traject om tot een gaaf eindresultaat te komen. Ook voor mij spannend, omdat ik de laatste schakel ben tussen het ‘in elkaar zetten’ en het drukken. Dan moet het goed zijn!

Bijzonder drukwerk
Naast huisstijlen en publicaties maak ik graag bijzonder (afgewerkt) drukwerk voor festivals, theater, exposities e.d. Veel kan, vooral details in afwerking en drukwerkveredeling maken dat je je onderscheid. Hierin denk ik mee en adviseer ik je over de mogelijkheden.
Zoals de ‘Goed Bedoeld’ flyers in de vorm van het ‘pas op, glad’ bordje, of de visitekaartjes van De Kunstverleners op 600 grs. stralend wit papier met kleur op snee. In dit geval geen veredeld drukwerk maar gewoon met markers.

Visitekaartjes De Kunstverleners