Van concept tot uitvoering: een mooi project is goed ontworpen en goed georganiseerd. Dat doe ik het liefst binnen m’n persoonlijke voorkeursgebieden: kunst, cultuur, duurzaamheid, maatschappij.

Projectorganisatie

Ik initieer of ontwerp graag projecten, of ben er graag als partner bij betrokken. In een project werk ik graag met de organisatie naar een doel. Kort gezegd; langs de lat van aanleiding, context, aanpak, uitvoer naar (eind)resultaat. Ik heb ervaring op verschillende vlakken: van operationeel en uitvoerend tot adviserend en strategisch. Ik heb brede ervaring opgedaan onderweg: zowel door oprichting van Stichting Peen en Ui en OPEN | Makers aan de Markt, als bij Bureau Lof en onafhankelijk bij bijvoorbeeld Sijthoff Leiden i.c.m. Gemiva-SVG. Zie portfolio voor meer projecten.

Achtergrond

Voor ik startte met grafische ontwerp heb ik Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond*. Door mijn afstudeeronderwerp (educatie m.b.v. nieuwe media) rolde ik in de grafische en online wereld – en ben daar niet meer weggegaan. Wat niet wegneemt dat ik nog steeds graag programma’s maak, projecten doe, organiseer en coördineer! Sociaal en cultureel ondernemen maakt onderdeel uit van mijn aandachtsgebieden en mogelijkheden.

* (“Je verdiept je in de vraag welke activiteiten, projecten en programma’s geschikt zijn voor welke doelgroep en hoe je mensen vaardigheden bijbrengt waarmee ze hun kwaliteit van leven kunnen vergroten.”)