Online is niet meer weg te denken; websites, social media, e-mail en nieuwsbrieven – het hoort er allemaal bij. Laat je vooral niet gek maken door de veelheid, of de druk van mee moeten doen. Goed om met elkaar over je online communicatie na te denken. Wat zet je in, en misschien; wat laat je links liggen?

Ik werk veel met WordPress, Mailchimp, social media en kan je daarbij ondersteunen.

WordPress
Wordpress is een Content Management Systeem waardoor het gemakkelijk is je eigen website te beheren. Het uiterlijk wordt bepaalt door zgn. templates. Met een goed gekozen en aangepast templates heb je al snel een mooie website. Prima geschikt voor zelfstandigen, kleine en middelgrote bedrijven.

Het systeem is open source en dus gratis, de kosten zitten in het installeren, inpassen van de huisstijl en plaatsen van content. Ook het aanbrengen van extra functionaliteiten (denk aan allerlei plugins en widgets voor webwinkels, Google SEO, mogelijkheid tot backups, formulieren, social media) kosten tijd maar zijn afhankelijk van de wensen van de klant goed mogelijk! ‘Verborgen’ kosten zijn er niet, het is wel goed van tevoren na te denken over onderhoud. Wie doet wat, wanneer is de opdracht af, wat gebeurt er bij systeemupdates?

Vormgeving
Ik vind het erg belangrijk om online toepassingen naadloos op uw huisstijl aan te laten sluiten. Denk daarbij aan kleur, typografie, toepassing van tekst en beeld. Van de facebookheader tot aan e-mailondertekening en kleurgebruik op de website.

Lees hier meer over mijn werkwijze of grafisch ontwerp & drukwerk.