Fijne review

En ook

SEO
Search Engine Optimalisation is een vak apart. En ik kan adviseren in dit vak maar een aanbod komt meestal tot stand in samenwerking met SEO specialisten. De werking van Google, de grootste reden om je hier mee bezig te houden, is erg complex, voor veel mensen mysterieus. Lees in een eerdere blog meer hierover. Stel jezelf in elk geval op de hoogte voor je ingaat op het aanbod van – soms nogal dringend – verkopende bedrijven.

Tevreden klant
Remko Brouwer nam een SEO basis pakket af, naar volle tevredenheid! In een volgende fase pakt hij wellicht de teksten aanpakken, maar de basis is nu geregeld. N.a.v. een artikel in NRC Next mailde hij hoe blij ‘ie was met ons in zee te zijn gegaan, in plaats van een bedrijf dat je een duur abonnement verkoopt:

“Vandaag in het NRC Next een groot artikel betreffende Google en agressieve SEO praktijken en de consequenties daarvan. Dan ben je dus blij dat je je niet hebt laten verleiden door bepaalde aanbieders! Het is een verhelderend stuk, beslist lezen dames al weten jullie dit al lang natuurlijk. Ben blij met jullie, het verhaal van jullie aan mij had zo de blauwdruk kunnen zijn geweest!!!” november 2013

Eens kijken wat hierin de mogelijkheden voor uw website zijn? Neem contact met me op!