Speciale Aanbieding!

Jubileum Haagweg 4

Het 17-jarig bestaan Kunstcentrum Haagweg 4 is goed gevierd! Het kunstcentrum bood bezoekers de unieke mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in het pand en zelf te aanschouwen wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt. Peen en Ui organiseerde in samenwerking met de kunstenaars uit Kunstcentrum Haagweg 4 een bijzondere kunstmarkt, workshops en rondleidingen.

Wethouder Jan Jaap de Haan opende deze dag door 17 kaarsjes uit te blazen. Ruim 25 kunstenaars lieten hun (betaalbare) werk zien in de “superkunstmarkt”, waar een prima omzet werd behaald. PS|Theater had een mooie première met W.v.t.t.k., Kuiper en Berbée gingen los en de Griezeltocht van VoorNU.nl maakte veel los. De rondleidingen onder leiding van architect Peter van Swieten trokken veel geïnteresseerden en de Boys of Summer maakten het feestje.

Organisatie van dit Peen en Ui project was een samenwerking van Sanne Dresmé en Jennefer Verbeek.

Met speciale dank voor alle mensen voor- en achter de schermen, in het bijzonder Maaike Botden, Judith van der Kleij, Jacowies Surie, Nessa, Lamp, Patricia, Joke Schoneveld, Bernadette Drenth.

Speciale Aanbieding!

20 maart 2010
In Kunstcentrum Haagweg 4 werd op bijzondere manier het jubileum gevierd met een Kunstsupermarkt, een griezeltocht, PSTheater met W.v.t.t.k. en Kuiper & Berbee
[nggallery id=2]